שאלה , בטעימות - למשל אם אני רוצה לתת תפוח אדמה, מאדה טוחנת ונותת ככה? המרקם של זה לא קשה מידי? צריך להוסיף מים בטחינה ? השאלה גם לגבי כל ירק או פרי אחר .
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בפברואר 2022 בשעה 14:10
את יכולה ככה אבל אם זה טעימות ראשונות עדיף כמו מרק תרתיחי אותו עם קצת מלח ותוסיפי מעט מהמים של ההרתחה. תפוח אדמה עדיף לתת לדעתי עם עוד ירקות כמו גזר וקישוא (ממש כמו מרק)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בפברואר 2022 בשעה 14:10
בגלל שזה פחמימה והרבה יותר קשה לעיכול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בפברואר 2022 בשעה 14:11
כן זה התחלה של טעימות . למשל גזר , לטחון אותו עם טיפה מים שהמרקם שלו יהיה מיימי יותר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בפברואר 2022 בשעה 20:19
כן תתחילי בקישוא שהוא הכי קל לעיכול אחר כך תעשי גזר וקישוא יחד ואחר כך גזר קישור ותפוח אדמה כל פעם תוסיפי ירק חדש תטחני את זה בבלנדר קישוא לא צריך מים כי הוא מלא בנוזלים אבל כשתוסיפי גזר ותפוח אדמה תוסיפי מים מהבישול שלהם כדי שיתא במרקם של מרק

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך