☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1044534
משתמשת פורטי
25 בפברואר 2022 בשעה 10:19
היי הבת שלי בת חצי שנה וחצי כבר שלושה שבועות שהיא לא נינוחה בכלל בשינה בלילה, היא ממש נלחמת מסתובבת מתפרעת מתוך שינה, מישהי שקרה לה גם?
אמהות
💬
0 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
1 ביולי 2018 בשעה 09:13
סקר למנוסות מה עדיף: תחתוני רשת עם פדים גדולים או תחתונים חד פעמיות? ולמה? תודה לעונות!!
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
19 במאי 2019 בשעה 12:57
אמאלההה אין לי סבלנות לכלום אני תכף יורה פה בכולם בעבודה גם ככה העבודה מעצבנת אותי ואני לא חוזרת לפה בחיים אחרי החופשת לידה אבל עכשיו עוד עם כל ההורמונים אמאאאא אני לא יכולה לראות את האנשים פה יותר הבעיה שהם לא יודעים עדיין על ההריון כולם חושבים נהייתי סתם מגעילה רק שלא יפטרו אותי בסוף אבל אני לא סובלת פה אף אחד אני לא מצליחה להרגיע את ההתנהגות שלי מה עושים???
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
27 במאי 2019 בשעה 17:37
אמצעי מניעה היי אני ארבעה חודשים אחרי לידה.. מניקה מלא..רציתי לקחת גלולות להנקה אבל לא ידעתי איך הגוף שלי יגיב ולא היה באלי שזה יאסור אותי כל עוד לא קיבלתי מחזור השתמשתי בנרות וכל פעם אחרי שימוש היה לי ממש צריבה אני חושבת שאני רגישה לחומר.. עכשיו קיבלתי מחזור אני חושבת לעבור לגלולות... הרופאה כמובן אמרה לי על סרזט או דיאמילה. השאלה היא אם זה עושה לכולם דימומים ועוד דבר האם יש מצב שזה ימנע לי את המחזור אפילו שכבר קיבלתי אחרי לידה?
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
18 בינואר 2020 בשעה 13:28
דונה בלי איזופיקס האם קריטי?? הבנתי שאפשר בלי
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביוני 2020 בשעה 17:47
מי שפיר אני עושה ביום רביעי מי שפיר בגלל הגיל משהי עשתה את הבדיקה כבר ויכולה להגיד לי איך עבר לה
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
10 בפברואר 2021 בשעה 19:03
ישששש עשיתי העמסה של 50 ויצאה תקינה😍😍😍 בהריון הראשון נאלצתי לעשות את ה100 וזה היה נוראי וככ התפללתי שלא אצטרך שוב ברוך השם🙏
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
2 לייקים