היי בנות, רוצה להכין לשבת תחתיות ארטישוק עם בשר. אבל יש לי שאלה, הרי לא מוסיפים מים בכמות שמכסה את הארטישוקים להסדר באופן מלא, אז איך הקציצה תתבשל טוב? אני גם בהיריון אז ממש חשוב לי שהיא תהיה עשויה היטב. אשמח להסבר 🙏🤭
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בפברואר 2022 בשעה 16:31
והבשר*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בפברואר 2022 בשעה 16:32
אחרי שאני ממלאה את הארטישוק אני טובלת בביצה ואז בקמח, מטגנת משני הצדדים ואז מבשלת ברוטב הכל מתבשל ממש טוב כככ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בפברואר 2022 בשעה 18:16
כמה זמן את שמה את הסיר על האש ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בפברואר 2022 בשעה 20:04
זה בסדר! את מבשלת בלהבה בנונית עם מכסה סגור. בישול יחסית ארוך.. החום והאדים עושים את העבודה.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות