☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1033049
משתמשת פורטי
13 בפברואר 2022 בשעה 17:49
בננות יש להן סנדלי UGG האם לקחתן מידה בול או מידה יותר? ממש באלי לקנות ולא יודעת איזו מידה תודה🙏♥️
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 במאי 2018 בשעה 06:46
כפיפות בטן רק לכאלה שמבינות- לפני ההיריון היו לי קוביות בבטן והייתי בכושר טוב מותר לי להמשיך בתרגילי בטן אני בשבוע 2 יש על זה הרבה דעות..
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
27 במאי 2018 בשעה 14:35
עוד שעתיים סקירה ראשונה מתרגשת ומפחדת בו זמנית א
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
6 באוקטובר 2019 בשעה 20:55
ככה משמחים את הבעל שלי שאני הכי אוהבת בעולם ✋✋✋💚💚💚💚💚
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
22 באפריל 2020 בשעה 13:58
בנות יקרות חייבת לפרוק וחייבת שתעזרו לי עצות בבקשה 😢😢😢 אני חיה עם בעלי והבן שלנו בן חצי שנה חיים במשק של חמי בנינו במשק ,מאחורה ! יש לבעלי אח שקטן ממנו בשנה וחודש והוא מתחתן עוד חודשיים אני והבת זוג שלו מהיום הראשון היינו מתות אחת על השניה ,עד שגיליתי בפלאפון שלה ביום שני שיש לה קבוצה של חברות שמלכלכות על הבן שלי ועל בעלי ועלייי וכמה דקות לפני חגגנו לה אני בעלי חמי אח שלו הילד שלי קנינו לה טבעת מכסף נגד עין הרע הכנתי לה עוגה ממש עם שירים נרות 🤷🏻♀️ ואז זה קרה הייתי בהלם 😱 ואיך גיליתי לא סתם נכנסתי לה לפלאפון לפרטיות שלה ישבנו בחוץ והיא לא ראתה שאני מאחוריה ,וראיתי שחברה שלה צילמה מסך על הברכה שרשמתי לה ליום הולדת ואז התחילו לכלוכים . אתמול הזמנתי אותה אליי ואמרתי לה שיש לי שקית בגדים לתת לה ,בדיוק הבן שלי היה צריך לאכול ,ונתתי לה לאכיל אותו ,בזמן הזה אמרתי לה מה הקוד שלך בפלאפון חייבת לחפש מישהי בפייסבוק ונכנסתי לקבוצה של החברות שלה (מציינת הן לא מכירות אותי בכלל ) והייתי בהלם חשכו עינייי אמאלהההה אחת הבנות בקבוצה רשמה לה על הצילום מסך למה הגבת לה בכלל ואז היא רשמה מה אני יעשה אני משחקת אותה חברה שלה אני צבועה ועוד על הילד איזה מכוער תמני אף גדול אוזניים דברים שהייתי בהלם 😱😱😱 מאמינה שיש מלא דברים שם ,פשוט היא קמה והייתי חייבת להחזיר לה תפלאפון 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ מה עושה ????
אמהות
💬
46 תגובות
משתמשת פורטי
8 בנובמבר 2020 בשעה 14:10
שבוע 21+5 היי בנות , הריון ראשון שלי , כבר משבוע 16 התחלתי להרגיש תנועות עובר שהייתי נשכבת על צד שמאל (שיליה אחורית) בשבוע האחרון מעבר לתנועות שהייתי מרגישה אני מרגישה תנועות באיזור הרחם, זה הגיוני ? זה תנועות של העובר או אולי התרחבות הרחם? אני ממש מרגישה כמו בעיטות קטנות אבל הרגשה שונה ממה שהיה לי עד עכשיו
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
15 בדצמבר 2020 בשעה 22:43
שבוע 13 כבר חודש שיש לי נשירה מטורפת של שיערררר גם במקלחת וגם שאני מסתרקת על יבש ועל רטוב זה קשור להריון? ואיך מטפלים בזה ?
הריון ולידה
💬
4 תגובות