החומוס הכי טעים שיש!
ועוד בבית בכלום עבודה! 😋
והכל מהראש התלהבתי שאשכרה יצא מווושששלם
אוכל
💬5 תגובות👍6 לייקים
תגובות (5)
משתמשת פורטי9 בפברואר 2022 בשעה 19:45
וכמובן פינקתי גם את בן זוגי, חומוד חלק הוא לא אוהב אבל גרגירי חומס אין מצב שלא אוכל חח 😊
משתמשת פורטי9 בפברואר 2022 בשעה 21:29
מתכוןן
משתמשת פורטי9 בפברואר 2022 בשעה 22:30
לקחתי חומוס קפוא כי זה מתבשל מהר יותר ואותו דבר כמו חומוס מושרה במים,
מבשלים את הגרגירי החומוס בסיר עם מים יד שהם הופכים לרכים שנמעכים בקלות, שומרים קצת ממי הבישול כי צריך אותם ואת מה שלא צריך מסננים, אבל לא שותפים את החומוס הוא צריך להיות חם כמו שהוא, מכניסים הגרגירי החומוס לתוך הבלנדר שמים בערך רבע כוס פלסטיק מיץ לימון, טחינה גולמית שקונים בסופר, שופכים גם את המיי הבישול ששמרנו, כמון, פלפל שחור, מלח (הכל תלוי לפי כמות הגרגירים, את הטחינה שמתי חצי כוס ולפי הטעם הייתי צריכה טיפה יותר צריך לטעום מידי פעם אחרי שטוחנים את הכל) ואז טוחנים הכל וכמובן שטועמים מידי פעם לראות עם חסר טעם, וזהו, את הגרגירים השלמים תיבלנתי עם קצת כמון ומלח, ובסוף כמובן אחרי ששימתי והעברתי אותו לקופסא שמתי קצת זמן זית וקצת גרגירים, זה טעים כשזה חם אבל אני יותר אוהבת את זה קצת קר