היוש, יש לי חשק אדיר לפאי לימון. אני מכינה בדרכ על בן מארי את המלית והיא לא נכנסת לאפייה וגם המרנג כמובן נשרף רק בברנר. ויודעת שזה לא תקין. ואז חברה נתנה לי מתכון לפאי שהמלית שמכילה 2 ביצים וחלמון אפויה בתנור בחום 160 ל 25 דקות. ובמקום מרנג יש קצפת והוא טעים בטירוף ! מתלבטת אם האפייה הזו של הביצים החיות מספיקה ? 🤤
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בפברואר 2022 בשעה 08:26
חום 160? אם אני לא טועה ב40 זה כבר מספיק

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך