בנות משוערות מאי, איפה אתן מתכננות ללדת?! אני מראשלצ, הייתה התלבטות בין אסותא אשדוד לליס, בסוף החלטנו כניראה לליס ביגלל מס סיבות של החדרים באסותא. בלידה הקודמת ילדנו בבלינסון ועכשיו מחפשים תיקון. איזה אתן מתכננות ללדת?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בפברואר 2022 בשעה 20:39
לא היה טוב בלינסון?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בפברואר 2022 בשעה 20:41
הייתי מאושפזת פעמיים באסותא אשדוד במהלך ההריון ואחרי זה עברתי למעקב הריון בסיכון באיכילוב והולכת ללדת שם, אין בכלל השוואה לדעתי חד משמעית איכילוב ולא רק בגלל החדרים, הרבה יותר מקצועיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בפברואר 2022 בשעה 20:47
הי שרית, לא אישית הייתה חוויה נוראית, מתחילת הזיזוז שיום למחרת בבוקר כסוכרית נתנו לי קפה וקורסאון (לא לא היה לי מושג שבלידה עדיין מודדים את כל הדברים האלו) חיברו אותו לאינסוף בחדר הלידה ביגלל סוכר שהיה בשמיים, הלידה הייתה זוואטית עם צוות רופאים קשה, לא קשוב מאוד לא נעים 6די אגרסיבי! אני ובעלי היינו חסרי עונים לנוכח האטימות שלהם, לא הקשיבו כלל למיילדות שכוונו אותם ממש נכון. הסוף היה וואקום אחרי שהוטשתי נפשית/פיזית, היו לי כמויות של תפרים שאחרי זה 3 חודשים לא יכולתי לשבת/לתפקד כמו בן אדם מעב רךדיכאון שנכנסתי אליו אחרי מצב מצוקה שחוויתי באשפוז שלי וגם של הקטנטונת ביגלל החוסר מקצועיות שלהם,האינפוזיה היה קשוח, הגענו להנהלת ביה"ח אחרי האשפוז, היה נורא! ואז נאלצנו להיות מאושפז ים(הקטנה) עוד כמה ימים שם פשוט החוויה האישית שלנו במחלקה ג הייתה קטסטרופלי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בפברואר 2022 בשעה 21:50
אם את ראשלצית למה אסף הרופא לא אופציה? אני שומעת הכי הרבה המלצות עליהם

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך