מישהי כאן פרסמה מתכון של פסטה מוקרמת של דניאל עמית אפשר בבקשה
אוכל
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי6 בפברואר 2022 בשעה 10:27
אני שמה את השום והחמאה ביחד ברגע שהסיר חם, לערבב שהחמאה לא תישרף. מוסיפה את הפסטה ואז מים עד קו הפסטה וההמשך כמו שרשום.
בכל מקרה אני תמיד פותחת במקביל את ההיילייט שלה באינסטגרם ורואה באיזה שלב היא מוסיפה כל דבר
משתמשת פורטי6 בפברואר 2022 בשעה 10:28
והרסק אני משתמשת בפחית קטנה של מוטי או של בלה מיה שמבחינת כמות וטעם הכי טובות ואיכותיות