העמסת סוכר יצא לי 172 בהעמסה של 50 ג והרופאה ישר שלחה אותי ל100 בלי להתחשב בנתונים של הכל אמרתי לה שאכלתי בבוקר שוקולד לפני הבדיקה והיא אמרה שאין קשר אני ממש בלחץ מזה ובכלל לא רגועה סבלתי מאוד מהעמסה של ה50 היו לי המון סחרחורות בהמשך היום ובחילות נוראיות בלי קשר אני פוחדת שהעמסה של 100 תשפיע על העובר ושזה מסוכן מישהי היתה במצב שלי?
משוערות מאי-יוני 2022משוערות מאי-יוני 2022
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בפברואר 2022 בשעה 13:37
הרופאה שלך צודקת. אין קשר בין השוקולד לתוצאות העמסה. העמסת הסוכר באה לראות איך האינסולין שלך מתפרק. בכל מקרה, העמסת סוכרת של 100 לא פוגעת בעובר ולא תגרום נזק. מלא בהצלחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בפברואר 2022 בשעה 19:26
172 זה גבוה ממש, בלי קשר למה שאכלת לפני. האופציה השניה היא לתת לך שוב העמסה של 50 ואם יצא שוב גבוה רק אז לשלוח ל100 ואז סתם תסבלי עוד פעמיים. חוץ מזה אם כן יש סוכרת כדאי לתפוס את זה כמה שיותר מהר כדי להתחיל לשמור. זה הכי חשוב עבורך לעבור העובר שלך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בפברואר 2022 בשעה 13:06
היי ביקשתי לעשות בדיקת המוגלובין מסוכרר לפני שאני הולכת להעמיס שוב על הגוף סוכר והתוצאה היתה מצויינת למישהי קרה גם? מכירות את הבדיקה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בפברואר 2022 בשעה 13:10
המוגלובין מסוכרר זה לא מדד לא שמתאים לסוכרת הריון. רואים בו שינוי לפעמים רק אחרי כמה חודשים מהרגע שהסוכר עולה ועד שההריון מתחיל להשפיע על רמות הסוכר זה לא מספיק זמן. בגלל זה עושים העמסת סוכר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך