היי אני ממש חדשה בכול הנושא וצריכה להתחיל טעימות איך אני מבשלת ירקות לטעימות? נגיד קישוא מקלפים משאירים קליפה? שמים בתנור או במים רותחים איך עושים זאת?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בפברואר 2022 בשעה 22:08
אני אישית קילפתי את הקליפה של הקישוא גם .. ואידתי את זה בסיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בפברואר 2022 בשעה 22:36
..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בפברואר 2022 בשעה 22:50
תקלפי תחתכי ושימי במים חמים תסנני את המים ותטחני אותו עם מעט מהמים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בפברואר 2022 בשעה 22:50
כאילו ככה אני עשיתי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך