חלב שאובב במקרר מאתמול נוצר כמו קרום למעלה זה נורמלי?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2022 בשעה 12:58
כן, זה שומן. תערבבי בתנועות סיבוביות עדינות עד שיתאחד (אל תנערי חזק כי יש שם חלבונים עם מבנה עדין והוא יכול לההרס)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2022 בשעה 13:23
בדיוק מה שהריון ראשון כתבה. מערבבים כמו יין, בתנועות סיבוביות עדינות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2022 בשעה 13:25
רק לאחר החימום זה חוזר להיות הומוגני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2022 בשעה 14:52
קודם לערבב ואז לחמם? איך לחמם?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך