☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1021078
משתמשת פורטי
31 בינואר 2022 בשעה 19:10
איזה מאכל זה שבוע 9?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
31 בינואר 2022 בשעה 19:12
דובדבן
משתמשת פורטי
31 בינואר 2022 בשעה 19:12
דובדבן
משתמשת פורטי
31 בינואר 2022 בשעה 19:15
איזה שבוע זה גדול משמעותית ?😂 עד עכשיו היה לי פרג, שומשום, שעועית חחח הכל קטני כזה
משתמשת פורטי
31 בינואר 2022 בשעה 20:16
אצלי אישית משבוע 5 לשבוע 8 הוא גדל משמעותית ב1 סמ לכל אישה זה שונה חשוב לשמור על מעקב והוראות של הרופא להפחית או להעשיר במאכלים שונים על פי הצורך😁
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
16 באוגוסט 2017 בשעה 18:00
סקרנות של אושר כל כך הייתי לחוצה מבדיקת דופק היום לא כלתי להתאפק הלכתי בידיעה שאני שבוע 7+2 ברוך השם יש דופק! אבל הרופאת נשים אמרה לי שהוא מתאים ל 6+4 היא עשתה לי אולטרסאונד חיצוני לבדוק דופק מישהי גם עשתה חיצוני ולא פנימי???
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
20 ביולי 2020 בשעה 22:49
דלקות חניכיים בהריון-ארוך בבקשה תכנסו!! די זה הגיוני שככה זה מחמיר לי?! אני שבוע 34 עודרגע והיום אכלתי ציפס וזה כנראה פצע אותי באחד החניכיים בין השיניים ולאאאאא הפסקתי לדמם כאילו נתנו לי בוקס לפנים 🤦🏻♀️ מתחילת ההריון התחילה לי קצת אדמומיות ונפיחות בין השיניים ..התעלמתי כי חשבתי שזה זמני ועשיתי שטיפות מי מלח..לא עזר, ואז התחילה קורונה הכל היה סגור פחדתי ללכת למרפאות בכלל אבל החמיר לי והלכתי בחודש שביעי למרפאת שיניים! שם הרופא היה מעוצבן (לא יודעת מה הקטע שלרופאי שיניים להתאכזב או להתעצבן על מטופלים...) עליי ואמר לי לעשות רק מי מלח וללכת לשיננית דחוף...(אין לי כמעט אבנית ולכלוך בשיניים אבל הוא יודע יותר...) השיננית כמובן אמרה שאי אפשר לטפל המצב שלי ממש חמור הכל נפוח בין השיניים ונתנה לי שטיפות של איזה מי פה ...עשיתי ואז התחילו לי כאבי שיניים(חניכיים?)!!!! תחושה של נפוח בכל הפה.. לא סבלתי מכאבים לפני שהתחלתי את הטיפול וכל שבוע מגלה נפיחות חדשה בפה..השבוע זה כבר ביאס אותי לחלוטין ראיתי נפיחות בין 2 שיניים קדמיות וזה מ כ ו ע ר אני נגעלת מזה!!! אכלתי ציפס היום וזה ממש דימם לי.....אני לא יודעת מה לעשות בבקשה מי שהייתה במצבי ואחרי ההריון קצת עבר לה או משהו...שתשתף! האחות ליווי אןמרת שזה בגלל שנפח הדם עולה...לא יודעת למה דלקות אבל...אני מצחצחת אפילו יותר מלפני ההריון, אני עושה מי מלח פה ושם אבל עושה!! חוט דנטלי גם אוהבת לעשות בשיניים הקדמיות, ובאחוריות פחות מגיעה אבל גם ככה הדלקןת הן בקדמיות ולא מבינה למהההה הכל שם מתנפח כל הזמן! מתוסכלת...פוחדת לאבד שיניים בגלל דלקות חניכיים :(:(:(:( כי החניכיים שנפוחות בין השיניים נראות מנותקות כזה מהשן :(:(:( עזרה!!! תודה לכל מי שקראה עד לפה!!
הריון ולידה
💬
19 תגובות
משתמשת פורטי
25 באפריל 2021 בשעה 11:24
כולכן עשיתן חיסון שעלת? אני מתלבטת אם לעשות..
הריון ולידה
💬
21 תגובות
משתמשת פורטי
10 ביוני 2021 בשעה 08:16
איזה שבוע אני ומה יש לי?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביולי 2021 בשעה 07:55
אני צריכה לעשות חיסון שעלת ואנטי די כדאי לעשות באותו היום? באיזה שבוע מומלץ? נכנסת ל29
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
27 בנובמבר 2021 בשעה 08:06
הכנתי פירה מתפו״א ובטטה והוספתי חמאה וחלב, אריאל (בן חצי שנה) יכול לאכול מזה? עשינו כבר טעימות לתפו״א ובטטה (כל אחד בנפרד).
אמהות
💬
18 תגובות