☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1020459
משתמשת פורטי
31 בינואר 2022 בשעה 07:53
עאישה את פה ?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
16 במרץ 2018 בשעה 01:13
ילדתי בשעה טובה ילדת בן מהמם. הגעתי בפתיחה של 4 ואחרי שעתיים ילדתי בלידה טבעית ללא אפידורל ללא תפרים. שווה כל כאב של הציר הכי קשה. תודה רבה לכולכן על התמיכה ועל הפורום המדהים הזה.
הריון ולידה
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
7 במאי 2018 בשעה 21:53
שאלה שקשורה לאירוע שלי היי בנות עשינו אירוע זבד הבת (בריתה) לילדה לפניי שבועיים בערך. אחותי הגדולה לא הגיעה לכבד אותנו היא גרה במרחק נסיעה של שעה וחצי... היא אחת שלא מכבדת את הדודים באירועים שלהם הכוונה לא הולכת לכל אירוע. לא שלחה מתנה ולא כלום, פשוט באותו היום שלחה הודעה שמצטערת אך לא תגייע ולא ציינה מה הסיבה. חשוב לי לציין שלא עשינו אירוע בכדי להרוויח וגם אם הייתה מגיעה בלי מתנה הייתי מאושרת. (היא אחת שמתקמצנת על הכסף ועל הדלק) אבל אם היה מדובר בחברה שגרה באזורה הייתה מגיעה בדילוגים! השאלה היא כזאת... הבן שלה יחגוג שנה הבאה בר מצווה ומכיון שהיא לא מכבדת היא לא תעשה באולם אלא תעשה משהו בקטנה בית כנסת או בכותל. מה אומרות? ללכת בכל זאת למרות שלא כיבדה אותי או לא ללכת? *לשאר האחים היא הגיעה לברית/ה אומנם באה לבד אבל הגיעה.
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
3 בפברואר 2020 בשעה 08:51
בייבי לנד בייבי לנד בחיפה השנה, שווה ללכת?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
10 במאי 2020 בשעה 09:47
יום גרועעעעעע עזרה! בנות התחלתי שבוע 6 מרגישה על הפנים בחילות , שלשולים גם אחרי שאכלתי הקיבה מציקה לי ( האמת שבא לי להקיא אבל לא מקיאה) 😢 בקיצור רק שוכבת במיטה , האם זה אמור להיות???
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
11 באוקטובר 2020 בשעה 12:58
היי בנות הראיון ראשון שבוע 7+5אחרי תהליך ivf אפשר לקיים יחסי מין?
פוריות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
10 בנובמבר 2020 בשעה 11:36
זה נכוןןןן ???? שבנים יוצאים מוקדם יותר מבנות ? 😁
הריון ולידה
💬
17 תגובות