מתכון טוב למוקפץ
אוכלאוכל
💬3 תגובות👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2022 בשעה 14:24
הסוד הוא להקפיץ כל ירק בנפרד! ככה בזמן שאת מקפיצה ירק אחד את חותכת את השני..וכך הלאה וכל ירק מתבשל כמה שצריך מתכון: ירקות: גמבה,גזר,כרוב, תירס,פטריות להקפיץ כל ירק בווק על אש גבהה ולהעביר לקערה להמשך.(לא צריך טיבול) בנתיים להכין את האטריות נודלס בסיר נפרד. (אפשר גם עם אורז לבן מוכן גם ליגה) כשהווק ריק להכין את הרוטב: להוסיף לפי הסדר: כף שמן 3-4 שיני שום כתוש ג׳ינג׳ר כתוש אופציה אם אוהבים חצי פלפל צ׳ילי קצוץ אם אוהבים חצי כוס סויה חצי כוס טריאקי חצי כוס מים רותחים(של האטריות)+כף קורנפלור (לא חייב אם הרוטב סמיך) לערבב הכל עד שמסמיך ולהוסיף את האטריות המבושלות הירקות המבושלים ולערבב הכל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2022 בשעה 14:27
מתכון שלי את מבשלת תגמבה ותגזר(זה מה שאני שמה אם את רוצה תוסיפי עוד ירקות) אחכ את חותכת את השניצל לקוביות ומוסיפה עם הירקות את נותנת להם להתבשל כשהעוף מוכן את מוסיפה פפריקה צילי מתוק קצת פלפל סילאן מעורבב במים עם קצת סויה מוסיפה מלח לפי הטעם נותנת איזה חמש דקות להתבשל הכל ביחד את מוסיפה תפסטה(לבשל אותם לפני) מערבבת ובתיאבון🥰
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2022 בשעה 18:13
תודה 😘