☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1018123
משתמשת פורטי
28 בינואר 2022 בשעה 17:14
מאחר לי ביום המחזור ויש לי כאבי מחזור כאילו אני כל רגע עומדת לקבל עשיתי בדיקת הריון יום לפני המחזור ויצא שלילי חושבות שכדאי לעשות שוב? או להמתין קצת? לא בא לי להתאכזב
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 ביוני 2018 בשעה 17:49
קשה לי בלי יחסים היי, מקווה שזה לא חושפני מידי לשאול, אבל אתנחם בזה שאף אחת כאן לא מכירה אותי. מסיבה רפואית אסור לי לקיים יחסים כרגע עם בעלי. בהתחלה ניסינו כל מיני דרכים כדי להגיע לאינטימיות גם בלי האקט עצמו. הבעיה היא שקשה לו לגמור בחוץ (רב פסק לנו שהוא יכול לגמור בפתח הנרתיק בשביל שזה לא יחשב הוצאת זרע לבטלה), ואז יוצא שעומד לו הרבה זמן וזה גורם לו לכאבים באשכים. אפילו לעשות לי ביד יותר מידי הוא לא יכול כי זה מידי מדליק אותו... הדבר האחרון שאני רוצה זה שיכאב לו, הוא תמיד כל כך מתוק ומתחשב כלפיי. פשוט זה נורא חסר לי, במיוחד עכשיו כשאני בשליש השני ולא נעים לומר, אהמ- די חרמנית. אני מתוסכלת מינית ולא יודעת מה לעשות... דיברנו על זה, בצורה יפה ובלי לריב, הבנו אחד את השני, והוא היה עצוב שאני עצובה, אבל לא הגענו לשום מסקנה מעשית. יש לכן רעיון?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
7 באפריל 2019 בשעה 18:43
מתי הילד/ה התחילו להרים את הראש טוב?? הקטנה שלי בת חודש וחצי.. מנסה לעשות לה תרגילים אבל היא בקושי מצליחה להרים את הראש.. וגם אם הרימה זה לשניה ומתעייפת מתחילה לבכות.. היא גם ששכובת על הבטן מתקשה להזיז את הצדדים של הראש.. יש ממה לדאוג ??
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
26 במאי 2019 בשעה 09:49
ללכת לרופאה? עשיתי שקיפות ב12+4 סקירה ב17 הרם צריך באמצע ללכת לרופאת נשים? מתי הפעם הבאה שהולכים?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2020 בשעה 18:36
ממולאים שלמות
אוכל
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
8 במאי 2021 בשעה 20:14
יש כאן נשים שמרחו/ מורחות שמן שקדים חודש לפני הלידה כהכנה ללידה?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
18 באוגוסט 2021 בשעה 08:18
חיסון גיל חודשיים מזהה מילדה רגועה ושקטה לילדה נודניקית במשך כל היום!!! עברו כבר יומיים מהחיסון , למה ככה??
הריון ולידה
💬
3 תגובות