הבוקר הכנתי לילדה דייסת שיבולת שועל עם חצי תפוח חצי אגס וחצי בננה. כמובן שפירות משחירים מהר וצריך לזרוק. מה אפשר לעשות כדי לא לזרוק כל יום חצאי פירות טריים? אולי להכין מראש הכל (כולל דייסת שיבולת שועל) לחלק למנות ולהקפיא? יש לכן רעיון אחר?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2022 בשעה 08:13
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2022 בשעה 08:23
אפשר להקפיא אם את עושה מזה מחית. אם לא אפשר למרוח עליהם מיץ לימון וזה מונע השחרה. אפשר להניח בצנצנת עם מים כשהצד החתוך בתוך המים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2022 בשעה 08:24
גם למרוח שמן זית עובד על פירות מסוימים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בינואר 2022 בשעה 09:27
את החצאים תעטפי עם נילון ניצמד תכניסי למקרר ולמחרת רק את ההתחלה תחתכי כל השאר לא משחיר ובם בסדר למאכל

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך