מישהיי יודעת איך עושים שהפריקסה לא יהיה ספוגגג בשמן מדי??
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בינואר 2022 בשעה 18:33
להכניס שהשמן רותח !!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בינואר 2022 בשעה 18:34
ולתת לבצק לתפוח בצורה לאחר ההתפחה הרגילה חצי שעה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בינואר 2022 בשעה 18:39
השמן צריך להיות בחןם 160 מעלות, לתוך הבצק להוסיף כף ערק ולתוך השמן חתיכת גזר. שהשנן חם מידי או קר מידי הבצק סופג שמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בינואר 2022 בשעה 18:39
אבל הבנתי שכשמכניסים שהשמן רותח אז הבצק לא מתבשל טוב מבפנים ונשרף בחוץ מהר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך