כל פעם שאני עושה עוגיות עם סוכר חום הסוכר נשאר בצורתו הטבעית ולמה נמס לי בעוגיה. למשהי יש מושג למה?
אוכלאוכל
💬3 תגובות👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2022 בשעה 12:12
עוקבת, גם אצלי ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2022 בשעה 12:22
הפתרון הוא סוכר חום דביק, יש בחנויות סופר רגילות בד"כ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2022 בשעה 15:25
כנראה את שמה סוכר חום דמררה. גם לי זה קרה. שימי סוכר חום כהה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך