היי לכולן אני בהריון ראשון, שבוע 30 הייתי היום אצל אחות לליו הריון ומלאתי שאלון של צפי אם יכול להיות דעאון אחרי לידה. והאחות המליצה לי להפגש עם עובדת סוציאלית. מעשהי שעשתה את זה? אני לחוצה שאולי אין צורך, אם מישהי ניפגשה אשמח לשמוע למה לצפות בפגישה איתה.
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2022 בשעה 08:36
את לא חייבת .. גם לי יצא ככה בשאלון והיא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תפנה אותי לעובדת סוציאלית , היא לא יכולה לעשות את זה בלי לשאול אותך . וגם את יכולה פשוט להגיד לעובדת סוציאלית שאת לא רוצה להיפגש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2022 בשעה 08:42
אבל הפגישה הזאת משפיעה על משהו? כיאילו.. לא הלכתי אף פעם אז .. לא יודעת אל זה יכול לעשות משהו רע.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2022 בשעה 08:48
מאמינה שהפגישה לא עושה כלום.. כי זה לא פסיכיאטר שחייב להיות מדווח.. תלכי אם זה מרגיש לך נכון💜
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2022 בשעה 10:06
אני עובדת סוציאלית, לא בקופה או משהו אבל גם לי הציעו והיה לי חשןב להבין. עשיתי את השאלון שממש חשוב לעשות לדעתי כי דיכאון במהלך ההריון לא מדובר בכלל בפומבי. בכל אופן, שיחה עם עובדת סוציאלית מוגדרת כשיח שירות, את לא חייבת אבל אם יש לך סברים שמעסיקים אותך, צורך לפרוק מעט מין הלחצים והתחושות שאולי עולים בך במהלך ההריון זו הזדמנות מצויינת. השיחה לא משליכה על שום דבר והדבר היחיד שזה יכול לעשות זה לאפשר לך מקום לוונטילציה ושיח על הרגשות והתחושות שמלוות כל אישה בהריון, זה לגיטימי לגמרה שיש קשת של רגשות בקופה מבלבלת זו. אני רואה את זה כמתנה והזדמנות מצויינת, כמובן שאת ממש לא חייבת לקבל את דבריי או לבצע את השיחה איתה.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך