☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1011319
משתמשת פורטי
21 בינואר 2022 בשעה 07:37
הגיוני שנכנסתי היום לשבוע 28 ומהבוקר יש לי כל 2 דק פיפי הגיוני ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
21 בינואר 2022 בשעה 09:20
כן יכול להיות שהעובר יושב שם אם זה ממשיך תלכי לעשות בדיקת שתן לשלול דלקת
משתמשת פורטי
21 בינואר 2022 בשעה 09:33
העובר שם אפ הראש עשיתי לפני כמה ימים אולטרסאונד ואמרו לי שהוא עם הראש למטה
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
17 בספטמבר 2018 בשעה 11:03
המשפחה של בעלי אוף אני כל כך סובלת בתקופת החגים ובשבתות, רק מעצם זה שאני יודעת שאצטרך לשבת בחברתם. אנשים צבועים רכלנים שמוציאים ממני רק יצר רע. מישהי מכירה איזה סגולה בשביל להרחיק אותם מחיי??? מוכנה לעשות הכל
הריון ולידה
💬
29 תגובות
משתמשת פורטי
30 בדצמבר 2018 בשעה 22:36
משתפת רשימת חוויות שלא סיפרו לי בהריון הראשון בנות אני רוצה לשתף ברשימת חוויות שחוותי ו"ששוכחים" לספר לפני ההריון. זה הריון ראשון וחשבתי שאני מוכנה להכל כולל ספרים שקראתי לפני, פורטי, קבוצות בפייסבוק שהצטרפתי ולמדתי המון מהן, חברות שילדו ותשאלתי אותן ...אחרי כל זה עדיין חיכתה לי וואחד כאפת מציאות שלא ראיתי אותה מגיעה. אז להלן הרשימה שהכנתי: 1. אפידורל זה ליגה אבל הקטטר שמגיע בעקבותיו זה חרא, לא הצלחתי לעשות פיפי נורמלי בלי כאבים במשך כמה ימים. 2.ילדתי בקיסרי לא מתוכנן - מה לעזאזל הקטע עם הסיכות ברזלל?! לא יכלו למצוא משהו פחות כואב ל10 ימים...שלא נדבר בכלל על הדבק שנשאר מהתחבושת. 3. אפס הפרדה זה לגיבורות - ממליצה למי שיש מלווה שצמוד אליה. אני הייתי בלי ועוד אחרי ניתוח היה קשה מאוד. ללכת לשירותים/מקלחת היה מתוכנן מראש כשיגיע מלווה כדי לא להשאיר את התינוק לבד. 4. הגודש שמגיע ביום הרביעי אחרי הלידה- לא היה לי שמץ לגביו. אני זוכרת את עצמי מתעוררת להניק ופשוט מרגישה אבנים החזה והתינוק לא מצליח לתפוס כי החזה היה כל כך מלא שהפטמה השתטחה.. 5. להניק זה לא לישון , לפחות אצלי זאת הייתה החוויה. לעצום עיניים ל20 דקות ואז שעה להרדים..וככה כל הלילה החל מהלילה הראשון בביה"ח.זה החזיק אצלי שבוע ועברתי לבקבוק שאוב. 6. העייפות של השבוע הראשון לא דומה לשום עייפות שחוויתי קודם זה פשוט שינה קצרצרה בהפסקות וזה דופק את המח והזיכרון. אם מציעים עזרה קפצו עליה. 7.פדים בכל מקום- הרגשתי ממש פד מהלך. תחתוני קוטקס בגלל הדימום ורפידות הנקה בחזייה בגלל החלב שנוזל. 8. שינה עם חזייה/גוזייה כדי שמשהו יחזיק את רפידות ההנקה אחרת עיגולי חלב נמצאו על הפיג'מה והמיטה. 9. כל המטבח בקבוקים,מוצצים, חלקי משאבות וזה כל הזמן שטיפות,הרטחות, סטרליזציה ועוד. זה ממש ממש מעייף... 10. החלטתי לשאוב- מסתבר שזה ממש לא מתי שבא לי או שאני מרגישה שהחזה מלא. לשאוב זה ממש כמו להניק כלומר כל 3 שעות כולל בלילה אם לא להתמיד החלב הולך ומתמעט ככה מצאתי את עצמי עוברת לתמל. 11.נקנח בתופעות לוואי נוספות שנתקלתי: בצקות ברגליים אחרי הלידה למרות שלא היה לי בהריון, נשירת שיער נוראית, בכי=כל הזמן, עייפות של החיים-ברמה כזאת שאני תופסת תנומה של 20 דק באמצע היום וזה מרגיש כאילו ישנתי שעות... בקיצור אני רק חודש וחצי אחרי וכל זה ממש על קצה המזלג. לא אחפור יותר, מקווה שזה יחדש משהו למישהי כי חשוב להיות מוכנה...כמובן שכל אחת חווה את זה אחרת ובסוף כשהבייבי מחייך את שוכחת הכל.
הריון ולידה
💬
30 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
21 במאי 2019 בשעה 14:06
צמיד לתינוק היי מאמות , תינוק בן חודשיים ,מישהי שמה על היד צמיד אדום ? רק החוט הכוונה זה לא מסוכן ? 😣
אמהות
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
26 באוגוסט 2019 בשעה 07:35
פוסט פריקה זיהום בקיסרי בנות רוב הזמן אני לא עם הילד מרגישה אמא רעה הוא כל היום אצל חמותי הרופא אמר שאסור לי לי להרים כבד מכוון שהתפרים התחילו ליפתח אני ממש מיואשת שלא מצליח לי כלוםםם פעם דלקת בשד פעם בקיסרי כל היום על אנטיביוטיקה אשמח לתמיכה איך להתנהג אין לי ניהול זמן נורמלי אשמח עם תסדרו לי את סדר היום תודה אהובות
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביוני 2020 בשעה 20:04
עריסה או מתחברת? מה עדיף מבחינת נוחות ובטיחות עריסה רגילה או מתחברת ולמה? מתלבטת אם לקחת עריסה רגילה שהיא על גלגלים אז גם תהיה ניידת לסלון וכדומה או לקחת מתחברת שזה יהיה נוח ליד המיטה ולא אקום הרבה, מה כדאי מניסיונכן??
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
1 באפריל 2021 בשעה 11:03
מישהי אולי מקבלת הבטחת הכנסה על הריון (הורה יחיד) ויודעת באיזה חודש של ההריון מעלים את הקיצבה? שהעובר נחשב כבר ילד
אמהות
💬
0 תגובות