מורחים עליו שום כתוש ושמן זית, מפזרים טימין, מעט סומק ומלח גס- זורקים מסביב כמה פטריות ופרוסות שומר ויאללה לתנור
משתמשת פורטי20 בינואר 2022 בשעה 21:52
לא ... אני רוצה בגז.. דג מושט עם רוטב
משתמשת פורטי20 בינואר 2022 בשעה 21:57
חותכת גמבה אדומה פלפל אדום וירוק עגבניות קצוץ שמה שום ופטרוזילה מטגנת על הגז ואז מסדרת את הדגים אחרי שהשרת אותם במלח לימון ושמה בכוס רבע כוס שמן כפית פפריקה גדושה כפית מלח קצת פלפל קצת כורכום כמון אבקת שום עם יש לך ואז שופכת על הדגים עם הכף ונותנת להתבשל בהצלחה
משתמשת פורטי20 בינואר 2022 בשעה 22:09
דג מושט-
3/4 עגבניות- פורסת עיגולים ומסדרת יפה בסיר בעיגול
גמבה 1- פורסת לרצועות שמה
שום שיניים, פלפל חריף ואדום
4 תפוח אדמה - עיגולים שכבות מעל הגמבה
לוקחת את הדגים שוטפת מסדרת אותם יפה
גרגירי חומוס בקופסת שימורים- מוציאה את המים שופכת על הדגים , לוקחת כוסברה קוצצת אותה על הדגים
כוס גדולה - 4 כפות פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח
שופכת שמן שיעלה חצי מהכוס ואז ממלאה את הכוס עד הסוף עם המים
לוקחת כף ומערבבת טוב טוב את הבלילה
לוקחת קערה שופכת את הכל לקערה, רסק אחד קטן ומהכוס של המדידה כוס וחצי מים , מערבבת
כל זה שופכת על הדגים
מדליקה את הגז
אש גבוהה בהתחלה- 6
ברגע שהמים מבעבעים אש בינונית-5
40 דק בערך
מיידי פעם לסובב את הסיר
אחרי 40 דק לוקחת מזלג ולגעת בתפוחי אדמה אם הם רכים לכבות את הגז
לילה לפני-
לוקחת את הדגים שוטפת שמה בקערה
מיץ לימון שופכת על הדגים
מלח גס
לעטוף בנייר כסף
להכניס למקרר