איך עושים לתינוק חשיפה לצנוברים / אגוזי לוז / אגוזי מלך ?
אמהותאמהות
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בינואר 2022 בשעה 15:23
מלחיץ קצת גם אם טוחנים דקדק שהמרקם חלק ומוסיפים לדייסה . עדיף לדעתי לחכות ולתת ממרח שקדיה או חלבה או משהו בסגנון . אבל זו רק דעתי אולי הבנות יגידו אחרת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בינואר 2022 בשעה 15:32
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בינואר 2022 בשעה 15:53
טחנתי אגוזים / שקדים למנת פירות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בינואר 2022 בשעה 15:54
שקדים הוא טעם כבר פשוט חשבתי לתת לו לטעום טיפה פסטו והבנתי שזה עם צנוברים.. אפשר להחשיב את זה לטעימה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך