איך עושים לתינוק חשיפה לצנוברים / אגוזי לוז / אגוזי מלך ?
אמהות
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי17 בינואר 2022 בשעה 15:23
מלחיץ קצת גם אם טוחנים דקדק שהמרקם חלק ומוסיפים לדייסה .
עדיף לדעתי לחכות ולתת ממרח שקדיה או חלבה או משהו בסגנון .
אבל זו רק דעתי אולי הבנות יגידו אחרת
משתמשת פורטי17 בינואר 2022 בשעה 15:32
עוקבת
משתמשת פורטי17 בינואר 2022 בשעה 15:53
טחנתי אגוזים / שקדים למנת פירות
משתמשת פורטי17 בינואר 2022 בשעה 15:54
שקדים הוא טעם כבר
פשוט חשבתי לתת לו לטעום טיפה פסטו והבנתי שזה עם צנוברים.. אפשר להחשיב את זה לטעימה?