☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1005304
משתמשת פורטי
14 בינואר 2022 בשעה 21:13
בנות אתמול היה ברית לגוזל שלי היום היה המוהל הוריד לו את התחבושת עכשיו כבר שעתיים פלוס הוא רגוע רק שהוא יונק הוא רוצה רק ציצי בלי הפסקה זה תקין?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
14 בינואר 2022 בשעה 21:23
קודם כל המון מזל טוב וכן רעב תתני לו כמה שדורש ותבדקי שבאמת יוצא חלב 😍
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
29 בספטמבר 2020 בשעה 21:03
היי הריוניות😃 מחפשת לקנות טופ ותחתונים תואמים של קלווין קליין- לנשים בהריון, כזה שאפשר לעשות איתו צילומי הריון באסוס לא מוצאת, איפה אפשר עוד להזמין? מישהי הזמינה במקרה? אשמח לעזרה
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
1 ביוני 2021 בשעה 21:07
היי בנות אני חייבת עצה! אבי נפטר לפני 4 חודשים, התחתנתי לפני חודש (תאריך שנקבע מזמן החתונה נדחתה בעקבות הקורונה) ואני בהריון שבוע 15. הייתי מעשנת המון, הצלחתי להפסיק לשבוע אבל זה פשוט שובר אותי נפשית, הבריחה שלי הייתה הסיגריה, כני כל לילה לפני השינה בוכה מעצבים כי קשה לי! זה נשמע דפוק אבל אני באמת מרגישה שאני קורסת עם עצמי ואף אחד לא מצליח להבין! בעלי לא מוכן לשמוע שאחזור לעשן אבל הוא מעשן בעצמו משתדל שלא לעשן לידי או לחזור עם ריח. וזה לא משנה את העובדה שאני פשוט זקוקה לסיגריה יותר מהכל. מה עושים????הוא פשוט לא מוכן לשמוע אפילו על 3-4 סיגריות ביום.
הריון ולידה
💬
18 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
12 ביולי 2021 בשעה 22:40
משאבת חלב אמדה פינס למכירה נקנתה לפני 4 חודשים, נעשה בה שימוש פעמים בודדות לצורך השלמת מזון. בנוסף למשאבה אתן: סט חדש ארוז של חלקי המשאבה סט אחד שומש פעם אחת בלבד ועוד סטים של הערכה נעשה בהם שימוש פעמים בודדות המשאבה מגיעה באריזתה המקורית + חשבונית שיהיה לאחראיות 😀 מוכרת כי אין לי צורך במשאבה ב 250 מירושלים.
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
30 ביולי 2021 בשעה 10:25
שאלה לנמוכות שבנינו 😂😂 שאלה מביכה אבל במיטת תינוק אתן שמות את המזרון ממש למטה? ושאתן מכניסות ומוציאות את התינוק אתן מורידות את המעקה כל הזמן ? או מלמעלה כזה?
אמהות
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
23 באוקטובר 2021 בשעה 06:25
האחות אמרה לי שיום ראשון אני צריכה לעשות העמסת סוכר ולשבת שם שעה אחרי זה עושה לי בדיקת דם בשעה הזאת אני יכולה לחזור הביתה חשוב לחזור לבדיקת דם במקום לחכות במרפאה ?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
3 בדצמבר 2021 בשעה 05:16
היי בנות באיזה שבוע אפשר לדעת את מין העובר? הבנתי בסקירת מערכות מוקדמת אבל אם קבעתי בשבוע 14 כבר יידעו?
משוערות מאי-יוני 2022
💬
8 תגובות