☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1002033
משתמשת פורטי
11 בינואר 2022 בשעה 09:16
תינוקת בת חודש ושבוע לא עשתה קקי היום זה היום ה3 איך ניתן לעזור? חוץ מפליצות וגזים כלום נותנת לה ביביזים לפניי כל האכלה ולפעמים בסיום גם אשמח לעזרה🙏
מדברים על הכל
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
11 בינואר 2022 בשעה 09:16
סטיפציק ליקצק
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
20 ביולי 2018 בשעה 04:35
קינמונים דודה קשה לקינמונים... אני בשבוע 32 כמה זה נורא? יצא לי לאכול סינבון בשבועות מוקדמים יותר מחוסר ידיעה וברוך השם הכל בסדר... רק לאחרונה גיליתי שזה לא מומלץ.. מה אומרות?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
20 באוקטובר 2019 בשעה 06:23
המלצה לרופא בהסדר עם מכבי לסקירת מערכות מוקדמת. בגלל חוויה פחות סימפטית בהריון הראשון מחפשת רופא באיזור המרכז לביצוע סקירת מערכות מוקדמת. אבל רופא בהסדר, אשמח להמלצות. (אני מראשון)
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
5 באוקטובר 2020 בשעה 16:54
מותר לאכול בזמן שעושים מוניטור??
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
3 ביוני 2021 בשעה 15:12
שבוע 14 פלוס 2 הריון שני שלי הגיוני להרגיש את עובר זז? הרגשה כמו פרפרים כאלה זכור לי שהריון ראשון שלי הרגשתי ככה שבוע 21 פלוס
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
3 באוגוסט 2021 בשעה 14:48
לא מובן לי כלכך אומרים שעושים מעקב תנועות משבוע 26 עד 28 ומה עכשיו הלאה ?? שבוע 29 לא עושים מעקב תנועות ?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
13 באוקטובר 2021 בשעה 21:34
הי, יש אולי מישהי שעשתה לתינוק שלה דיקור סיני בעקבות כאבי בטן/עצירות/גזים ? אני כבר לא יודעת מה לעשות .. הבת שלי בת חודש ושבועיים לא מפסיקה לבכות מכאבים . יש לה קושי ביציאות, זה לא שהיא לא עשתה כמה ימים פשוט עד שזה יוצא זה מלווה בכאבים צורחת ממש חזק. הבטן שלה קשה לא יודעת איך לעזור לה לעבור את זה . התחלתי עם מטרנה אקסטרה קר ובהמלצת רופא החלפתי לה לנוטרילון קומפורט כשהתחילו הגזים וזה עשה לה עצירות נוראית עכשיו היא עם מטרנה קומפורט כבר שבועיים וקצת לאחרונה עושה לה גם קצת עצירות ופליטות . התייעצתי שוב עם רופא והמליץ לי על נוטרילון פרטי ג׳וניור בניסיון הראשון שנתתי לה לשתות היא עשתה פרצוף כאילו לא טעים לה כל כך אבל המשיכה מעט לשתות ואז היא ממש התחילה להיחנק לי והוציאה מלא רוק ככה כמה פעמים נחנקה לי למרות שהפסקתי לתת לה לשתות. מאז אני בטראומה, לא נותנת לה לאכול אתזה יותר. מותר לעשות לתינוקות דיקור סיני? האם יש תופעות לוואי ? בקיצור אשמח לדעת אם יש מישהי שיכולה לעזור לי בנושא, כי אני כבר לא יודעת מה לעשות היא ממש סובלת.
הריון ולידה
💬
2 תגובות