שאלה לא קשורה בכלל ,קשור לבישול בנות היום הכנתי מרק עדשים ירוקות מישהי יודעת מה הסיבה שהן יתפוצצו לי במרק הכוונה איבדו את הצורה המקורית שלהן, בעבר הכנתי עדשים כתומות וזה לא קרה ....
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2018 בשעה 17:42
השארתי אותם אבל מעט זמן אפילו לא שעה עברה יכול להיות בגלל זה , לא נראה לי שבישלתי יותר מידי פשוט כל פעם עד שהירקות התבשלו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2018 בשעה 17:43
**בדקתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2018 בשעה 17:43
*השראתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2018 בשעה 18:19
אם אני לא טועה לפני שמוסיפים מים לעדשים בצל ושאר הדברים לטגן טיפה עם מלח וזה אמור להשאיר את הצורה לא בטוחה ככה זכור לי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות