משוער שלי ב21 באוגוסט לגבי ביגוד בייסיק ראשוני מה לקנות וכמה לקנות? כאילו יש…

משוער שלי ב21 באוגוסט לגבי ביגוד בייסיק ראשוני מה לקנות וכמה לקנות? כאילו יש בגד גוף עם שרוול קצת בגד גוף גופייה בגד גוף ארוך יש מכנס עם רגליות בלי רגליות כובעים כפפות אוברולים וכמה לקנות ניו בורן מכל דבר?
💬10 תגובות👍1 לייקים

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2026 בשעה 18:16
הייתי קונה הכל ארוך דק (כותנה) כי בכל מקרה בחודש הראשון זה ארוך דק (תראי אם צריך 2 שכבות או אחת לפי איך שהתינוק ירגיש לך) ואחר כך כבר מתחיל להתקרר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2026 בשעה 18:17
לא לקנות שרוול קצר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2026 בשעה 18:17
כאילו ניו בורן לא לקנות קצר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2026 בשעה 18:17
לדעתי לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2026 בשעה 18:18
וכמה לקנות מכל דבר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2026 בשעה 18:18
זה גם המשוער שלי בערך וכן מסכימה שעדיף ארוך דק ואחרי זה כבר יתקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2026 בשעה 18:20
היי! קודם כל בשעה טובה ומוצלחת,מאחלת לך לידה קלה בידיים מלאות בעזרת ה׳♥️ לגבי מה לקנות, תקני מעט סטים של ניו בורן רצוי שיהיו ארוכים אבל נעימים מכותנה, כפפות לידיים,כובעים וגרביים אבל ממש קצת כי את לא מבינה ולא מצליחה לדמיין או לעכל אפילו כמה מתנות את עומדת לקבל בחדר לידה וכשתחזרי הביתה עם הבייבי. תקני את ההכי קלים (בלי טיקטקים) שזה הבגד גוף שאת מלבישה ומכפתרת מלמטה 3 כפתורים (באיזור של הטיטול). לא לשכוח לקנות שמיכה לבית חולים לבייבי כי ממש קר שם.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במאי 2026 בשעה 18:21
מידה ניו בורן ממש טיפה קניתי רק 3-4 אוברולים סתם שישב עליו יפה ביציאות וכאלו זה נהיה קטן תוך חודש. 0-3 הייתי קונה שיספיק לפחות לשבוע שזה בערך 2 סטים ליום כלומר 14 סטים (בסוף זה כמה תהיה סביב הכביסות שלו). זה אם אין לך בכלל מאיפה לקבל יד 2... אני בדרך כלל מקבלת חלק מאחיות שלי וקונה רק כמה סטים חדשים יפים.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך